Helder  Hjir

Het nummer "Hier" van BLØF is gekozen door de band Helder om te vertalen in het Fries. Dit hebben we gedaan om met deze clip, via you-tube, mee te dingen naar een optreden op de Fryske music-night 2011.
De muziek en zang zijn live opgenomen in de studio van Jan Roorda. Roelof Wagenaar heeft het nummer omgezet naar het Fries. De clip heeft als doel de sfeer weer te geven van de band: liefde voor muziek, doelbewust, kwaliteit, lol, het voelen van de energie die muziek geeft en natuurlijk speciaal voor dit nummer: de Leafde Foar Us Heitelan. :)
Helder bestaat uit. Roelof Wagenaar: zang/gitaren, Jan Roorda: zang/keyboards/hammond/techniek, Rene Mulder: zang/bas en Sido Wagenaar: zang/drums.

 
 

Helder  Moaier as moai

Videoclip bij het nummer "Moaier as Moai". Het nummer is opgenomen in de studio van Jan Roorda en live ingespeeld.
Leadvocals/Guitars: Roelof Wagenaar. Keyboards/backingvocals: Jan Roorda. Basguitar/backingvocals: Rene Mulder. Drums/backingvocals: Sido Wagenaar.
Tekst en muziek: Sido Wagenaar

 

Helder  How dows it feel

How Does It Feel, nummer van de band Helder. Opgenomen in de studio van Jan Roorda ( toetsenist) Zang/Gitaar, Roelof Wagenaar, Basgitaar, Bernhard Holtrop, Drums, Sido Wagenaar

 

 

Helder  Gemis 

Dit nummer Heeft Helder uitgebracht in de oude bezetting. toen nog Met Albert Dam op Toetsen.
Het nummer is geschreven door Sido Wagenaar. het arrangement voor de strijkersectie is geschreven door Albert Dam en de friese overzetting is gedaan door Roelof Wagenaar.
De clip is Destijds gedraaid op o.a. The BOx.